/ ÓRATÍPUSOK

A jógához nem kell más csak nyitottság, bizalom és jelenlét. Mindenkinek más az élménye, a belső megélése, a megtapasztalása. Javaslom, hogy próbáld ki a különböző óratípusokat és a megérzésedre hallgatva válassz. Egy kis segítség az elinduláshoz:

Yin jóga

A yin jóga az indiai hatha jóga és a kínai taoista hagyomány  találkozása. Hosszú perceket töltünk el mozdulatlanul, lassú kiegyensúlyozott légzéssel, főként ülő és fekvő pozíciókban. Az ellazuláson van a hangsúly. A megnyugvást, elengedést segítik az illóolajok. Kezdő és gyakorlott jógázóknak is javaslom.
(90 perces óra)

Dinamikus flow jóga

Tradicionális ashtanga vinyasa  jóga alapjaira épülő óratípus, a légzés ritmusára áramló, fizikailag erős, dinamikus óra. A sorozat minden órán ugyanaz, így hatékonyabb a befelé figyelés megtapasztalása. Gyakorlott jógázóknak, erősebb gyakorlásra vágyóknak javasolt, de  lépésről lépésre építjük fel a sorozatot.
(90 perces óra)

Gerincjóga és Gerincjóga Mobility gyakorlatokkal

Egy preventív, mozgásra fókuszáló óra, átmozgatjuk, megerősítjük a gerincet, a medence területét, a vállakat, sok nyújtással, lazítással. Ha sok ülőmunkát végzel, fáj a hátad, feszült vagy, nem érzed jól magad a bőrödben, akkor ezt az órát javaslom.
(60 perces óra)

Gerincjóga kiegészítve Mobility gyakorlatokkal. Mozgásra fókuszáló óra, ahol különböző módon fejlesztjük a mozgástartományt.

Kundalini
jóga
Tradicionális irányzat Yogi Bhajan tanításai alapján, tisztító gyakorlatsorokkal, mantrákkal, pránajámával (légzőgyakorlatokkal), mudrákkal (kéztartásokkal), meditációval, relaxációval. Ha nehézséget okoz a befelé, önmagadra való figyelés, ha szeretnéd saját magad kihúzni a nehézségekből, akkor a Kundalíni jóga a te utad.
(60 perces óra)

Pránajáma, meditáció, relaxáció

Rövid átmozgatással kezdünk, majd légzőgyakorlatokkal elvezetjük a stresszt, nyugtatjuk az elmét, majd haladunk a koncentráció, a meditáció felé és végül illóolajokkal támogatjuk a relaxációt. Ha szeretnél kiszakadni a rohanásból, lenyugodni és egy gyors feltöltődésre vágysz, akkor ezt az óratípust javaslom.
(60 perces óra)

Tematikus workshopok, Magánórák

A mindennapok során könnyedén alkalmazható, illetve mélyebb ismeretek megszerzésére tematikus workshopok, hétvégi programok szervezése. Kérlek nézd meg az aktuális programokat az eseményeim között!

Magánórák egy vagy két fő részére. Kérlek részletekért érdeklődj az elérhetőségeken! Köszönöm!